AB SVENSK HEMVÅRD

DIN HEMTJÄNST

Om oss

 

Välkommen till AB Svensk Hemvård

   I ledningen av företaget sitter en leg. Sjuksköterska med erfarenhet av äldre med demens och utvecklingsstörda barn. Vi bedriver hemtjänst samt tilläggstjänster alla dagar 07.00-22.00. Vi arbetar utifrån omsorgsnämndens mål som innebär att:

AB Svensk Hemvård ska förknippas med god kvalitet inom omsorgsverksamheten.

Vi anpassar vårt arbete efter dina behov och din kultur. Vi är ett familjeföretag där vi kan se dig som individ, och anpassa vårt arbete efter dina behov. Vi vill därför lära känna dig så bra. Vi garanterar att du och dina anhöriga ska känna både trygghet och stöd i samarbetet med oss på Svensk Hemvård.

Vårt mål är att kunna ge varje individ ett gott och tryggt liv. Vi lägger stor vikt på kundens rutiner och vanor då vi anser att det är en viktig aspekt för ett väl fungerande sammarbete. Vi vill tillsammans med våra hemtjänstinsatser att individen ska ha möjlighet att kunna bevara sin nuvarande funktion och stimulera de mindre fungerade funktionerna.

 

Svensk Hemvård kan erbjuda matlagning i hemmet enligt önskemål och kulturell anpassad. Om kunden önskar matlådor så ska dem beställas i samråd med kommunens matleverantör.

Dina synpunkter på det bistånd Du blivit beviljad är viktiga för oss. AB Svensk Hemvård har för ambition att tillhandahålla hemtjänst med en god kvalitet och vi blir glada om Du är nöjd med det arbete vi utför.            

 

Specialinriktningar och kompetenser:

 

Profilering: Vi har speciell kompetens inom demens.

 

 

Språk vi behärskar: Svenska, engelska, serbiska, bosniska, kroatiska, makedonska, persiska, turkiska samt svensk teckenspråk.

 

Tjänsteutbud:

 

 

 

 

 

 

Kontaktinformation:

 

Jelena Milinovic Legitimerad sjuksköterska

070 381 97 90

Mail:svenskhemvard@gmail.com

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)